Virtuaalivisiitit

Käyntejä kotisivuilla:280192 kpl

Hae sivuilta

Hevosalan yrityksiä

VIRONMÄEN PONITALLI

Vironmäen Ponitalli sijaitsee maalaismaisemassa 7 km päässä Orimattilan keskustasta, Ollostentiellä.
Tallillamme asustelee suomenhevosia ja poneja. Lisäksi meillä on kaksi lehmää ja tallikoiraa. Ratsastukoulu on perustettu 1981 ja se toimiii tällä hetkellä toisessa ja kolmannessa sukupolvessa.  Tilallamme on ammattitaitoinen henkilökunta: Omistaja Sanna Vironmäki on koulutukseltaan ratsastuksenohjaaja sekä hevostenhoitaja ja Sannan tytär Tiia Strömberg hevosharrasteohjaaja sekä hevostenhoitaja.
Ratsastustunteja pidetään alkeiskursseista jatkotunteihin 6 hengen tasoryhmissä. Tallilta löytyy sopiva ratsu jokaiselle. Tilaltamme löytyy myös 8 hevosen yksityistalli, jossa paikkoja täysihoidolla. Vuokraamme maneesia ja maastorataa yksityisille hevosen omistajille sekä järjestämme myös kilpailuja ja valmennuksia.

Yhteistyökumppanimme Orimattilan ratsastajat ry.

Lue lisää: www.vironmaenponitalli.fi ja Facebookista!

Ollostentie 380, 16300 Orimattila
Ratsastuksenohjaaja Sanna Vironmäki, puh. 040 5344909
sanna.vironmaki(at)vironmaenponitalli.fi
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

TORTOLAN TALLIT
 
Tortolan tallit on ratsastukseen erikoistunut maatila Hietanan kylässä Artjärvellä, keskellä kauneinta suomalaista maalaismaisemaa. Järjestämme ympäri vuoden ratsastusleirejä, -kursseja sekä ratsastustunteja alkeista kilpailuvalmennukseen. Tortolan tallit on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) hyväksymä ratsastuskoulu. Tallilla toimii ratsastusseura Artriders.

Hietanantie 623, 16200 Artjärvi, puh. 03 760 1819, 0500 639 646
www.tortolantallit.net
______________________________________________________________________________________________________________________________